International Fodbold

Advokat: Dårlig medicinsk behandling skyld i Maradonas død

I Argentina pågår lige nu en retssag, der skal klargøre, hvorvidt landets store fodboldlegende, Diego Maradona, døde som følge af dårlig medicinsk behandling. Legendes tidligere advokat er ikke i tvivl om, at det er tilfældet.

Foto: Alberto Lingria/Reuters/Ritzau Scanpix

Syv personer med tilknytning til det medicinske hold omkring Diego Maradona sidder lige nu på anklagebænken i den argentinske hovedstad Buenos Aires.

De syv personer er ifølge De Telegraaf anklaget for uagtsomt manddrab under skærpede omstændigheder, og hvis de bliver kendt skyldige, risikerer de fængselsstraf på op til 25 år. Maradonas tidligere advokat, Matias Morla, var mandag indkaldt som vidne i sagen, og efterfølgende gav han også sit syn på sagen til medierne.

– Der har været utallige fejl, og det er derfor Diego ikke længere er her. Han blev ved med at hæve op, indtil hans hjerte eksploderede. Den dårlige medicinske behandling er skyld i hans død, lyder det ifølge De Telegraaf.

Et panel bestående af 20 medicinske eksperter har tidligere udtalt, at fodboldlegenden havde modtaget utilstrækkelig medicinsk behandling, var blevet forsømt og havde lidt længe, før han slutteligt døde af hjertestop. Også Morla kunne i de sidste dage se, at det ikke stod godt til med sin klient, da han kort før Maradonas død så ham for sidste gang.

– Han var stadig hjemme på det tidspunkt, men jeg kunne se, at han ikke havde det godt. Han havde pludselig fået en mærkelig robotagtig stemme. Det gik op for mig, at det var på grund af al væsken i hans krop, lyder det fra Matias Morla.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P