AC Milan indtager førstepladsen

Olivier Giroud sikrede AC Milan en sejr og dermed topplaceringen i Serie A, da de hjemme på San Siro tog imod Torino FC.

Olivier Giroud skiftede i sommers til AC Milan og scorede sit fjerde mål i seks Serie A-kampe Foto:Daniele Mascolo/Reuters/Ritzau Scanpix

Simon Kjær startede på bænken med sin skandinaviske holdkammerat, Zlatan Ibrahimovic, der trods scoring i weekenden, var blevet fravalgt som spidsangriber til fordel for den franske klippe Olivier Giroud.

Efter 14 minutter viste det sig at være en formålstjenlig beslutning.

På et hjørnespark til Milan blev et indlæg i det forreste rum forlænget, og i det bagerste dukkede Giroud op med en sikker inderside. 1-0 til hjemmeholdet, hvilket også blev pausestillingen.

Fra anden halvlegs start blev den danske landsholdsanfører, Simon Kjær, skiftet ind og skulle dermed forsøge at holde Torino fra at komme til målfadet.

Det blev også nødvendigt, da Torino satte sig på kampen i anden halvleg, hvor de dominerede boldbesiddelsen samt skabte flere chancer.

Det lykkedes dog for danskeren og resten af Milano-mandskabet at holde 1-0 føringen hjem. Det betyder, at den italienske klub indtager førstepladsen i Serie A med 28 point.