Premier League

United-legende: Klubben vil ikke mangle Pogba, hvis han ikke spiller mere

Paul Scholes tager bladet fra munden, og udtaler sig om Paul Pogbas præstationer i Manchester United, hvor han ikke mener, at franskmanden har sin berettigelse.

Paul Pogba så rødt i kampen mod Liverpool i går efter mindre end et kvarter på banen. Foto: Phil Noble/Reuters/Ritzau Scanpix

Paul Scholes revser stjernespilleren, Paul Pogba, efter hans vanvidstackling i går på Naby Keita kort efter sin indskiftning, som betød at Manchester United skulle spille 10 mod 11 i en mareridtskamp, hvor de var bagud 0-5 efter en time.

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

– Man skulle tro, at såfremt Ole (Gunnar Solskjær, red.) fortsat er United-manager, vil Paul Pogba ikke komme i aktion igen, siger Paul Scholes ifølge goal.com og fortsætter:

– Han (Pogba, red.) har skabt mange problemer i løbet af de seneste år. Men alle ved, hvor stort et talent han har. Alle trænere sætter deres lid til ham og giver ham chancen. Men med alt det postyr han laver på banen, og når han holderklubben hen med en manglende underskrift på en ny kontrakt, synes jeg det er problematisk, understreger Scholes og afrunder:

– Hør, han kommer jo nok til at spille igen, gør han ikke? Men jeg synes ærligt talt ikke, at klubben vil mangle noget, hvis han ikke spiller mere. Han har fået et utal af chancer, men bliver ved med at sige, at han bare mangler konsistens i sit spil, men i mine øjne mangler han snarere disciplin og respekt for sine holdkammerater, lidt ligesom i dag (0-5 nederlaget til Liverpool i går, red.).

Læs også: United-kaptajn: Undskyld til alle vores fans

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P