Premier League

United-kaptajn: Undskyld til alle vores fans

Harry Maguire var en såret kriger efter Manchester Uniteds 0-5 nedsabling til Liverpool i går. Nu undskylder han først og fremmest overfor fansene.

Harry Maguire havde svært ved at holde Salah tilbage i gårsdagens nederlag. Foto: Oli Scarff/AFP/Ritzau Scanpix

Liverpool vandt i går deres største sejr nogensinde på Old Trafford, da de tog djævleforken fra United og udskiftede den med en plasticgaffel i deres 0-5 forestillling.

Nu taler kaptajn Harry Maguire ud efter kampen, hvor han særligt gerne undskylder for holdets præstation til de loyale fans.

– Først og fremmest vil jeg sige undskyld til fansene. Vi skal kunne gøre det bedre. Det var bare ikke godt nok, siger han konstaterende til Manchester Uniteds hjemmeside.

Læs også: Salah-hattrick da Liverpool ydmygede Manchester United med 0-5 på Old Trafford

– De (fansene, red.) fortjener mere. Særligt når vi efter 0-5 nederlaget forlader banen til klapsalver og sang fra fantribunen, så sætter jeg stor pris på det. Men det ændrer ikke på, at vi dybt inde i os selv godt ved, at vi skal kunne præstere meget bedre end det vi viste, anerkender englænderen og uddyber:

– Det er fortsat tidligt i sæson, der er mange kampe at vinde endnu. Men som sagt, er dagens præstation under lavmålet, afslutter Maguire.

Læs også: Solskjær: Den mørkeste dag i min tid som manager

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P