3F Superligaen

Pallesen efter ydmygelse: Jeg skammer mig

AaB led mandag aften et knusende 2-5 nederlag til oprykkerne fra Viborg FF. Og skuffelsen var efter kampen til at tage og føle på hos AaB’s Kristoffer Pallesen.

Viborg slog overbevisende AaB med 2-5 i mandagens superligaopgør. Foto: Scanpix/Ritzau.

AaB blev i aftenens Superligaopgør mod Viborg FF kørt over på eget græs, da aalborgenserne tabte 2-5 til oprykkerne. AaB’s Kristoffer Pallesen havde heller ikke mange rosende ord at sætte på klubbens præstation i aftenens kamp.

– Jeg ved næsten ikke, hvor jeg skal starte. Det er jo pinligt på mange niveauer, både spillemæssigt og intensitetsmæssigt. Vi fejler helt ekstremt på de mest basale ting, der står på den første side i fodboldbogen. Jeg skammer mig på egne vegne, men også på holdets vegne, fortalte Kristoffer Pallesen efter kampen til TV3 Sport og tilføjer.

Nu er der lige fløjtet af, men det føles som et karrieremæssigt lavpunkt lige nu. Det er rigtig skidt, og det er ikke særlig sjovt at være AaB-spiller lige nu. 

Men Pallesen ser allerede frem mod AaB’s vigtige pokalkamp mod FC Midtjylland.

– På den anden side er det kun tre point, så jeg har ikke lyst til at græde over det, for vi skal spille lige om lidt igen. I morgen ser vi fremad mod vores enormt vigtige pokalkamp mod FC Midtjylland, for tager vi aftenens resultat med ind til den kamp, så taber vi også den, sagde Pallesen.

Læs også: Oprykkerne fra Viborg pulveriserede AaB på udebane i syvmålskamp

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P