3F Superligaen

Niels Frederiksen giver update på Uhres ankelskade

Brøndby-boss, Niels Frederiksen, maner til besindighed i forhold til Mikael Uhres ankelskade, som han mener, at klubben efterhånden har stort kendskab til at kunne behandle.

Mikael Uhre måtte lade sig udskifte i gårsdagens derby mod FCK. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Brøndby-cheftræner, Niels Frederiksen, fortæller, at den skade, Mikael Uhre pådrog sig i gårsdagens derby mod FCK, ikke vækker dyb bekymring. Tværtimod tager han det meget roligt, og har stor tiltro til lægestaben, der efterhånden har stiftet bekendtskab med Uhres ankelskader op til flere gange.

– Vi er jo efterhånden blevet eksperter i at behandle Mikael Uhres ankler, så det tror jeg også, at vi kommer til at gøre godt denne her gang, lyder det fra Frederiksen til bold.dk.

Læs også: Derby-dag: Gyngende lægter, intense tacklinger og lækre mål, da Brøndby snørrede FCK

Du kan downloade campo.dk’s app i App Store og Google Play store – så får du de mest relevante nyheder hver dag

– Vores vurdering er ikke, at det er super alvorligt, men det er ligesom sidste gang og nogle gange, når det er anden gang, så kan det være lidt værre, men vi er ikke sådan bekymret, nuancerer han og fortsætter:

– Der kommer til at gå nogle dage, og det kan også være, at der kommer til at gå mere end en uge, men altså, det er ikke noget, vi er dybt bekymrede for.

Læs også: Brøndby-talent om derbymål: Fedt at kunne give noget tilbage til fansene

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P