Premier League

Leicester-profil indrømmer: Det har været den hårdeste periode i min karriere

Den engelske Leicester-spiller, James Maddison, indrømmer, at han har haft en svær periode i klubben. Men nu har han lagt det bag sig efter en god snak med manager Brendan Rodgers og en række gode præstationer.

James Maddison føler, at han har fundet sin 'swagger' igen. Foto: Tony Obrien/Reuters/Ritzau Scanpix

James Maddison fortæller åbenhjertet, at har haft en svær periode i sin klub, Leicester City, hvor han har været sin egen største kritiker efter en række halvsløje præstationer.

Nu ser englænderen fremad efter to gode kampe på stribe, hvor ‘The Foxes’ har vundet mod både Manchester United og senest Brentford.

– Det har været den hårdeste periode i min karriere. Folk udefra ved ikke, hvad der foregår I mit liv og at jeg faktisk er min egen største kritiker. Spiller jeg en dårlig kamp, så tager jeg hjem og genser den med det samme, så jeg ved, hvad jeg kan gøre bedre fremadrettet, konstaterer han ifølge mediet goal.com og supplerer:

– Jeg har haft en god snak med manageren (Brendan Rodgers, red.) og fortalt ham, at min selvtillid var lidt lav. Det har jeg aldrig før prøvet at sige til nogen træner, særligt fordi det kan bringe en i en lidt sårbar situation. Men jeg blev nødt til at være ærlig, uddyber han.

Læs også: Lallana om Liverpool-exit: Fik aldrig taget ordentlig afsked med fansene

– I de seneste par kampe har jeg følt, at jeg har ramt et mere vanligt niveau. Det er som om min ‘swagger’ (spillestil, red.) er tilbage. Men jeg skal lade vær med at overtænke tingene, som jeg nogen gange har en tilbøjelighed til, afslutter han.

Næste Premier League-opgave for Maddison & co. bliver hjemme mod Arsenal på King Power Stadium lørdag, når Arsenal kommer forbi. Inden da tager Leicester imod Brigthon Hove & Albion i Carabao-Cuppen onsdag.

Læs også: United-legende: Klubben vil ikke mangle Pogba, hvis han ikke spiller mere

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P