3F Superligaen

Brøndby-talent om derbymål: Fedt at kunne give noget tilbage til fansene

En af Brøndbys fanfavoritter hedder Morten Frendrup. Han kronede i går en flot indsats i derbyet mod FCK med et smukt mål, som ligeledes var hans første superligamål for klubben. Timingen med derbyet kunne ikke være meget bedre.

Morten Frendrup scorede et flot mål mod FCK, da han med en følt inderside udplacerede Kamil Grabara i målet. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Morten Frendrup var en glad mand efter derbysejren mod F.C. København i går. Selvsagt fordi klubben vandt 2-1, men ligeledes grundet sit første superligamål for klubben, som han nok ikke kunne have fundet en bedre anledning til end et københavnsk derby.

– Jeg har sparet lidt sammen til det, så jeg er glad for at kunne score mit første Superliga-mål i dag. Det var en kæmpe forløsning at se den gå ind og at kunne betale lidt tilbage til alle de fans, som altid støtter os i tykt og tyndt. At slå FCK er kæmpe, for det er vores største rivaler, så det er pisse fedt, siger Morten Frendrup til Brøndbys hjemmeside og uddyber:

– Det er virkelig godt set af Uhre, og det kan han bare med de afleveringer. Det betyder rigtig meget med en Derby-sejr. Vi har ikke fået den bedste start og ikke været, hvor vi gerne ville være, så det betyder rigtig meget. Nu er vi der igen, og vi er klar til at tage mange flere sejre. 

Læs også: Derby-dag: Gyngende lægter, intense tacklinger og lækre mål, da Brøndby snørrede FCK

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P