LaLiga

Braithwaite vender skaden til noget positivt: Det er en ny spiller, der kommer tilbage

Martin Braithwaite har været ude med en skade i lang tid efterhånden, og med lange udsigter til at vende tilbage til grønsværen, er Barcelona-spilleren begyndt at genopfinde sig uden for banen, så han kan vende styrket tilbage.

Ronald Koeman må fortset se bort fra den danske angriber, Martin Braithwaite, der er knæskadet. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Martin Braithwaite har været knæskadet siden august, hvorfor han ikke har spillet længe for hverken FC Barcelona eller det danske landshold. Men tiden som skadet bruger danskeren til at lære en masse om sig selv.

– Jeg lærer en masse ting om mig selv, både som menneske og spiller, i den her periode, og det gør også, at den Martin Braithwaite, der blev skadet, er død, når jeg kommer tilbage. Det er en ny spiller, der kommer tilbage. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg går og smiler hver dag over det, fortæller den tidligere Esbjerg-profil til TV2 Sport.

– Når man ser tingene udefra, ser man kampene på en anderledes måde, end når man er inde på banen. Så det er helt sikkert, at jeg har kigget på, hvor jeg kan komme til flere chancer, hvordan kan jeg score flere mål, og hvordan kan udvikle mig i de forskellige situationer. Der er en masse ting at tage fat i, og der er en masse ting, jeg allerede har set tydeligt, som jeg kan gøre bedre, afslutter Barcelona-spilleren.

Læs også: United-kaptajn: Undskyld til alle vores fans

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P