Drama til slut i tæt Derby d’Italia-opgør mellem Inter og Juventus

Søndag aften bød Inter Den Gamle Dame op til dans, hvor et straffespark i slutminutterne sikrede Juve det ene point.

Dzeko
35-årige Edin Džeko gjorde det til 1-0 mod Juventus for Inter. Foto: Marco Bertorello/AFP/Ritzau Scanpix

Der var dømt Derby d’Italia, som er det mest spillede opgør i italiensk fodbold, da Inter hjemme på Stadio Giuseppe Meazza søndag aften tog imod rivalerne fra Juventus.

Her kunne sommertilgangen Edin Džeko bringe hjemmeholdet foran efter blot 17 minutter på en ripost efter et flot hug fra holdkammeraten Hakan Çalhanoğlu. En stilling, der holdt helt til halvleg.

I anden halvleg forsøgte Juventus så at presse på for en udligning. Blandt andet ved at indskifte Paulo Dybala midtvejs i anden halvleg, der dermed gjorde comeback for Den Gamle Dame, da han grundet en skade ikke har været i aktion siden den 26. september.

Det skulle vise sig at være en fin disposition af Juve-træner Massimiliano Allegri. I slutminutterne fik udeholdet nemlig tilkæmpet sig et straffespark efter VAR-tjek, som den indskiftede argentiner eksekverede stensikkert til scoring og gjorde det til slutresultatet 1-1.