Champions League

RB Leipzig-træner: Messi og Mbappé skal ikke bruge meget tid og plads

RB Leipzig ser efter tre nederlag i de første tre kampe i Champions League ud til så småt at have udspillet sin rolle i turneringen, men alligevel var det ikke udelukkende negative ting, træner Jesse Marsch tog med fra tirsdagens nederlag til Paris Saint-Germain.

Jesse Marsch og RB Leipzig ser ud til at have udspillet sin rolle i Champions League. Foto: Christian Hartmann/Reuters/Ritzau Scanpix

Sidste år blev 16-delsfinalen mod Liverpool endestationen for RB Leipzig i Champuons League, men i år har tyskerne bragt sig i en vanskelig situation forud for de sidste tre kampe i gruppespillet.

Her er det nemlig blevet til lutter nederlag til henholdsvis Manchester City og Club Brügge, og tirsdag kastede et besøg hos Paris Saint-Germain heller ikke point af sig. Godt nok fik tyskerne udlignet franskmændenes tidlige føring, og med en halv time igen kom de også foran 1-2, inden specielt Lionel Messi gjorde det onde ved dem med to scoringer.

– Vi spillede godt og var i kontrol i det meste af kampen. Efter vi tog føringen var vi i en god position men lavede en skidt fejl. Messi og Mbappé skal ikke bruge meget tid eller plads til at score, lød det efter kampen fra RB Leipzig-træner Jesse Marsch.

– Der er mange positive ting at tage med. Vi var modige og stod fint uden bolden. Vi skabte en masse chancer og var farlige på dødbolde. Alligevel står vi her med ryggen mod muren, og nu bliver det vanskeligt. Vi er nødt til at lave færre fejl i de næste kampe, lyder det videre fra Marsch.

Leipzig skal formentlig vinde sine sidste tre kampe, hvis de vil gøre sig forhåbninger om videre avancement i Champions League.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P