Vejle-debutant efter nederlag i Brøndby: Vi går styrket herfra

Det så længe ud til, at søndagens opgør mod Brøndby IF kunne blive et vendepunkt for Vejle Boldklub, men på to sene scoringer måtte Superligaens bundprop alligevel tage hjem med uforrettet sag. Det betyder dog ikke, at de ikke kan tage noget med fra kampen.

Hallur Hansson lyndebuterede søndag for Vejle Boldklub. Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Han skrev under på en kontrakt med Vejle Boldklub torsdag, og søndag spillede han så samtlige 90 minutter i sin debut for klubben i kampen mod Brøndby IF.

Den færøske landsholdsanfører, Hallur Hansson, gjorde lyndebut for Vejle Boldklub, men desværre for både ham og hans nye klub blev det ikke til de tre point, der ellers længe så ud til at være indenfor rækkevidde.

Med en udligning i det 82. minut og derefter et føringsmål til 3-2 i det 86. minut sørgede Brøndby for, at alle tre point forblev på Brøndby Stadion, men trods de manglende point, tager de rødblusede Vejle-spillere noget med fra kampen på den københavnske vestegn.

– Vi går styrket herfra, det er helt klart. Vi lægger en klar plan for, hvad vi skal i dag, og jeg synes, at vi udfører den rigtig, rigtig godt langt hen ad vejen. Vi spiller godt, skaber mange chancer og dominerer i perioder de danske mestre. Vi har mange gode spillere i truppen, og set over de 90 minutter, mener jeg, at vi er bedst i størstedelen af kampen, sagde Hallur Hansson ifølge klubbens hjemmeside efter kampen.

Hallur Hansson har tidligere repræsenteret AaB og Vendsyssel FF, og fra 2016 til denne sommer repræsenterede han AC Horsens. Her udløb hans kontrakt den 24. juli i år, og i den mellemliggende periode har han således været uden arbejdsgiver.

Ikke desto mindre har Hallur Hansson i perioden, hvor han var uden klubmæssig tilknytning, spillet fem EM-kvalifikationskampe for Færøerne, hvor han i de fire af dem spillede fuld tid.