International Fodbold

Mareridtsdebut for James Rodríguez i Qatar

Colombianske James Rodríguez blev sidst i september solgt fra Everton til den qatariske klub Al-Rayyan, og nu har den tidligere Real Madrid-spiller fået sin debut for sin nye klub.

James Rodríguez skruede ned for de sportslige ambitioner men formentlig ikke ned for lønindkomsten, da han skiftede Premier League ud med den bedste række i Qatar. Foto: Al-Rayyan SC

James Rodríguez skiftede 22. september Everton og Merseyside ud med Al-Rayyan og Doha.

25 dage efter skiftet var det så endelig blevet tid til debut for den colombianske profil, der startede på den offensive midtbane i udekampen mod Al-Duhail SC, og det blev langt fra til den debut, som colombianeren formentlig havde håbet.

Allerede efter tre minutter kom Al-Rayyan nemlig bagud 1-0, og fem minutter før pausen blev det også til 2-0 til hjemmeholdet, der med belgiske Toby Alderweireld også har været på indkøb i den engelske Premier League.

Ti minutter efter pausen kom Alderweireld og Al-Duhail foran 3-0, og med to minutter tilbage af kampen tog Al-Rayyan manager, Laurent Blanc, så James Rodríguez ud i den debut, som han nok næppe kommer til at se tilbage på med stolthed.

Kampen om mesterskabet i Qatar Stars League – som den bedste række i Qatar hedder – ser allerede efter seks kampe ud til at blive uden James Rodríguez og Al-Rayyan. Øverst i tabellen ligger nemlig både Al-Sadd og søndagens modstander,Toby Alderweireld og Al-Duhail, nemlig fortsat med maksimumpoint.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P