Cornelius og Trabzonspor til tops efter topbrag

Andreas Cornelius var efter fem kampe i startopstillingen henvist til en plads på bænken, da Trabzonspor søndag tog imod topholdet fra Fenerbahce.

Der var vaskeægte topopgør i den tyrkiske Süper Lig, da andenpladsen fra Trabzonspor søndag tog imod førerholdet fra Fenerbahce.

Andreas Cornelius var der ikke fundet plads til i hjemmeholdets startopstilling, og da de allerede efter tre minutter kom bagud, så drømmen om at overtage hovedstadsklubbens førsteplads vanskelig ud.

Der skulle dog kun gå 25 minutter, før der blev bragt balance i regnskabet, og da Cornelius med godt 20 minutter tilbage af kampen kom på banen, var det tydeligt, at hjemmeholdet gik efter sejren.

Danskeren kom med fem minutter tilbage af kampen i fokus, da han gik ned i feltet. I første omgang vinkede dommeren afvisende, men efter gennemgang ved VAR-skærmen, tildelte han danskerholdet straffespark. Det omsatte græske Anastasios Bakasetas til en 2-1-føring, og i overtiden blev det også til 3-1 til provinsklubben.

Med sejren går Trabzonspor og Andreas Cornelius forbi Fenerbahce, og dermed fører danskerklubben nu den tyrkiske Süper Lig.