Sebastian Czajkowsti scorede dobbelt – og sikrede topholdet fra Helsingør sejren mod Esbjerg

Topholdet FC Helsingør tog torsdag aften imod Esbjerg fB på eget græs. De vestjyske drenge er kommet bedre med i Nordic Bet-ligaen, men her til aften tabte de til førerholdet fra den næstbedste danske række med cifrene 3-0.

Topholdet fra Helsingør lagde græstæppe til duellen mod Esbjerg fB torsdag aften i Nordic Bet-ligaen. Foto: efb.dk

Der blæser nye vinde på vestkysten, hvor Esbjerg har hentet tre sejre i de seneste fire kampe. I dag skulle de så en tur til Helsingør for at møde Nordic Bet-ligaens førerhold, FC Helsingør.

Det var dog hjemmebaneholdet, der kom bedst fra start. Efter 8 minutter kunne den tidligere Vendsyssel-angriber, Sebastian Czajkowsti, score på en ripost og bringe topholdet i front.

Helsingør havde da også flere gode muligheder inden pausefløjtet, men det blev ved stillingen 1-0.

_____________________________________________
VIDSTE DU GODT?
Hey du kære fodboldfan. Vi har netop lanceret campo.dk’s nye app, som du kan finde i både App Store og Google Play.

I 2. halvleg kunne Czajkowsti så skrive dobbelt målscorer på aftenens CV, da han bragte hjemmeholdet foran med 2-0 efter 56 minutter.

Efter 74 minutter kunne forsvarsspilleren Kasper Enghardt, der tidligere har tørnet ud for Randers og Lyngby, gøre det til 3-0 efter noget klumpspil i Esbjerg-feltet.

Det blev kampens sidste mål og Helsingør kan derfor fortsat prale af at være etter i Nordic Bet Ligaen, mens Esbjerg indtager en foreløbig syvendeplads.

Hop ind og følg campo.dk på Facebook og Instagram – og hold dig opdateret på fodboldverdenen døgnet rundt!