Premier League

Harry Kane nedtoner kritik: Ingen grund til panik

Sommerens helt store transfersaga var Harry Kanes missede skifte fra Tottenham til Manchester City, men selvom han efterfølgende er kommet målmæssigt elendigt fra start i Premier League, så mener han ikke selv, at der er grund til panik.

Harry Kane har endnu ikke scoret i Premier League i denne sæson. Foto: David Klein/Reuters/Ritzau Scanpix

Uroen ulmer stadig omkring Harry Kane, efter den engelske landsholdsanfører denne sommer måtte blive i Tottenham.

Flere medier meldte af flere omgange Kane på vej til Manchester City, men i sidste ende kunne de to klubber ikke blive enige om en passende transfersum, og derfor er den 28-årige englænder stadig at finde i Tottenham.

Tottenham har de seneste mange sæsoner været vant til at kunne stole holdets nummer 10, når det kommer til målscoringer i Premier League, men i indtil videre er det ikke blevet til så meget som en eneste scoring i den bedste engelske række i sæsonens første syv kampe.

– Måske har formen bare ikke været der for klub og landshold de sidste par uger, men der er ingen grund til panik. Jeg stoler på mig selv, og jeg stoler på de hold, jeg spiller på. Jeg er et godt sted. Der er selvsagt en masse snak omkring mig, men i sidste ende har jeg trods alt scoret ni mål denne sæson, siger Harry Kane til ITV.

De ni mål er kommet i Conference League og kvalifikationen hertil, mens det også er blevet til et enkelt mål i ligacuppen. Dertil kommer de tre mål, som Kane scorede for England i VM-kvalifikationskampene mod Ungarn, Andorra og Polen i september.

Direkte adspurgt, om den dårlige målform skyldtes det missede klubskifte denne sommer, var Harry Kane klar i mælet:

– Jeg er så klar, som man overhovedet kan være. Der er selvsagt en masse larm omkring mig, og sådan er det nogle gange, når man er sportsmand på højt niveau. Det handler om, hvordan man håndterer det, siger Harry Kane til ITV.

– Jeg har gode folk omkring mig, gode venner og familie, gode holdkammerater og gode trænere. Hver gang jeg går på banen giver jeg mig 110 procent for både klub og landshold. Jeg arbejder så hårdt jeg kan for holdet. Når chancerne byder sig, så er jeg sikker på, at jeg nok skal tage dem, lyder det videre fra Kane.

Harry Kane får formentlig mulighed for at score sit første sæsonmål i Premier League, når Tottenham på søndag skal en tur til Newcastle.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P