International Fodbold

Hjulmand efter Moldova: fin første halvleg – rodet anden halvleg

Den danske landstræner var overordnet tilfreds med præstationen lørdag aften mod Moldova, men det var mere på grund af resultatet end på grund af præstationen, som specielt i anden halvleg kunne have været bedre.

Kasper Hjulmand kunne ikke helt skjule sit smil efter 0-4-sejren over Moldova. Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Det er sjældent, at man er utilfreds, når man går fra fodboldbanen med en 0-4-sejr i bagagen.

Decideret utilfreds var landstræner Kasper Hjulmand da heller ikke lørdag aften, efter hans danske tropper endnu engang havde sat Moldova til vægs i en kamp, der reelt var afgjort ved pausen.

–  Der går lidt tid, inden vi får sat spillet rigtigt og får udnyttet mulighederne, men da vi ligesom først får fat og får flyttet bolden hurtigt og får sat specielt vores højre side godt op, så er det ligesom om, at der er noget der løsner sig, så en ganske fin første halvleg, sagde Kasper Hjulmand efter kampen til Kanal5.

Den danske landstræner var fint tilfreds med første halvleg, og selvom anden halvleg blev en del mere rodet, så var det ikke noget, der for alvor kunne hidse ham op.

Læs også: Ulven kom aldrig: Danmark igen klasser over Moldova

– Jeg synes, det blev noget rod. Vi var dårlige i vores positioner, og kvaliteten af vores spil var for dårlig. Jeg kunne se på spillerne, at de var nervøse for, at der skulle ske dem noget, for der begyndte at komme nogle eftertacklinger og høje albuer, men alt i alt blev det 0-4 på udebane, og så ser vi helt vildt frem til på tirsdag, lød det fra Hjulmand, der altså allerede ser frem mod kampen mod Østrig, der endegyldigt kan sende Danmark til VM:

– Nu kan vi se frem til at hele Danmark forhåbentlig bakker os op i Parken på tirsdag, hvor vi kan tage det sidste skridt over mållinjen, men Østrig er et godt hold, og der skal vi helt op i vores aller bedste udgave, men som Parken har været de sidste par gange, så tror jeg også på, at vi trykker på knappen på tirsdag, lyder det optimistisk fra Kasper Hjulmand.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P