Serie A

Officielt: AS Roma forlænger med anfører

Den italienske klub AS Roma kunne i dag officielt melde ud, at de forlænger med klubbens anfører, Lorenzo Pellegrini. Den 25-årige italiener har skrevet under på en femårig kontrakt.

Lorenzo Pellegrini og Tiago Pinto
Lorenzo Pellegrini bliver vist frem efter han har underskrevet en ny kontrakt med AS Roma. Foto: asroma.com.

Den italienske hovedstadsklub, AS Roma, kunne i dag meddele sine fans, at man forlænger med anføreren, Lorenzo Pellegrini.

Pellegrini har ellers været rygtet til flere forskellige klubber i sommerens transfervindue, hvor især Tottenham har været nævnt flere gange.

Men den italienske landsholdsspiller har altså valgt at blive i Roma, hvor han har underskrevet en femårig aftale. Det skriver klubben på deres officielle hjemmeside.

Det betyder, at Pellegrini skal blive i Roma frem til 30. juni 2026. Noget som hovedpersonen selv er meget glad for:

– Det er umuligt for mig at beskrive den her følelse, det er det, som jeg altid har ønsket – at cementere det her bånd, der er mellem mig selv, mit hold og min by.

– Jeg føler mig beæret over at ejerne, Tiago Pinto (General Manager, red.) og træneren (José Mourinho, red.) altid har set mig som vigtig; Jeg vil forsøge at betale den tillid tilbage hver dag på banen ved at give mig 110 procent og gøre alt, hvad jeg kan for at blive bedre, siger Lorenzo Pellegrini til AS Romas hjemmeside.

Lorenzo Pellegrini har indtil videre optrådt 161 gange for klubben, hvor det er blevet til 25 mål. 

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P