LaLiga

Asensio efter hattrick: Jeg vidste, at jeg var nødt til at tage chancen

Real Madrid vandt med hele 6-1 hjemme på Santiago Bernabeu onsdag aften imod Mallorca i LaLiga. Aftenens helt store helt blev spanske Marco Asensio, der scorede et hattrick.

Marco Asensio
Udover Marco Asensio scorede Karim Benzema to mål, mens Isco scorede en enkelt. Foto: Sergio Perez/Reuters/Ritzau Scanpix.

Onsdag aften skulle Real Madrid følge op på weekendens 1-2 sejr over Valancia, da de hjemme på Santiago Bernabeu tog imod Mallorca i LaLiga.

Det opgør skulle blive en målrig affære, hvor kongeklubben fra Madrid besejrede Mallorca med hele 6-1. Her var en af kampens helt store oplevelser Marco Asensio, der scorede sit første hattrick i Real Madrid-trøjen.

Efter kampen er det dog ikke kun hattricket, som Asensio er tilfreds med:

– Jeg er glad. Jeg havde chancen for at spille fra start, og jeg vidste, at jeg var nødt til at tage chancen. Jeg har arbejdet rigtig hårdt for, at det her øjeblik skulle ske. Jeg er glad for sejren, målene, og at vi kunne fortsætte vores sejrsstime, siger Marco Asensio til Real Madrids hjemmeside.

Den spanske offensivspiller uddyber videre, at kampene imod Mallorca altid er noget helt særligt for ham:

– Det var en speciel kamp for mig. Mallorca er en klub, som ligger mit hjerte nær, fordi jeg startede der. De har fået en god start på sæsonen, og jeg håber, at de vil klare sig godt i resten af den, siger Marco Asensio til Real Madrids hjemmeside.

Real Madrids næste kamp er i LaLiga den 25. september, hvor de hjemme på Santiago Bernabeu tager imod Villarreal.

Læs også: Offensiv duo lyner og tordner i Madrids vej til toppen af tabellen

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P