LaLiga

Laporta forklarer Messi-afgang: Vi har fået en forfærdelig arv fra den tidligere bestyrelse

Joan Laporta overtog i marts præsidentposten i FC Barcelona, men han overtog også en finansielt morads fra den tidligere bestyrelse, og det er den, der nu er skyld i, at klubben må vinke farvel til Lionel Messi.

FC Barcelona præsident Joan Laporta
FC Barcelonas præsident Joan Laporta. Foto: Pau Barrena/AFP/Ritzau Scanpix

Det er vanskeligt at drive en forretning, når udgifterne er højere end indtægterne.

Det er dog lige præcis det, der er tilfældet i FC Barcelona, forklarede klubbens præsident, Joan Laporta, på et pressemøde fredag.

-Jeg vil gerne forklare, at vi har fået en forfærdelig arv fra den tidligere bestyrelse, som betyder, at lønningerne i klubben udgør 110 procent af indtægterne, lyder det fra Joan Laporta.

Det er denne arv, der ifølge Laporta er skyld i, at klubben ikke kan forlænge kontrakten med deres største stjerne – Lionel Messi.

-Leo Messi fortjener alt, og han har vist sin kærlighed for Barca og villighed til at blive i Barcelona. Jeg er trist, men sikker på, at vi har gjort det, der er bedst for FC Barcelona, lyder det videre fra Laporta.

Det er ifølge Laporta regnskaber, der som følge af covid-19-krisen, er markant ringere end forventet, der er skyld i, at FC Barcelona, som det ser ud nu, ikke har økonomi til at beholde den argentinske verdensstjerne.

Populære historier

Seneste

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P