2 min læsningTidligere United-spiller revser Højlund-konkurrent: Han er som en greyhound

Englænderen kan ikke siges at være imponeret over Rasmus Højlunds franske konkurrent på angrebspladsen.

2 min læsning
Paul Parker er ikke begejstret for Anthony Martial, men er til gengæld meget glad for Rasmus Højlund.
Foto: Glyn Kirk/AFP/Ritzau Scanpix

Rasmus Højlund imponerede.

I hvert fald har den danske landsholdskeeper fået ros fra mange kanter efter sin debut for Manchester United mod Arsenal.

Og den tidligere Manchester United-spiller Paul Parker er en af dem, der virkelig var imponeret over danskerens præstation – men måske det også var fordi, han virkelig IKKE var imponeret af ham, som Højlund afløste på banen.

I hvert fald har Parker ikke et eneste pænt ord at sige til SpilXperten om Martials præstation, som han mener, Højlund tog til et helt andet niveau.

– Han (Højlund red.) løb dybt med sin voldsomme fart, og det har Martial heller aldrig gjort, indleder han og fortsætter:

– Martial er som en greyhound, fordi en greyhound aldrig løber forbi haren, og det er sådan, Martial er.

Han var til gengæld yderst tilfreds med at se den arbejdsindsats Rasmus Højlund lagde for dagen – og faktisk er han ikke i tvivl om, at danskeren også skulle have haft straffe.

Tidligere United-profil advarer Ten Hag: Kan blive fyret, hvis Højlund ikke starter

– Han kæmpede røven ud af bukserne, og han skulle have haft et straffespark. Uden tvivl. Gabriel troede, at det var en regulær slåskamp, og Højlund forsøgte at blive på benene, fordi han ønskede at score et mål. Desværre var både dommeren og VAR faldet i søvn, siger han.

Efter at have været ude med en skade siden sit skifte til den engelske storklub, startede den 20-årige dansker ude mod The Gunners, men blev skiftet ind og fik de sidste 23 minutter.

Også for det danske landshold blev Højlund sparet i kampen mod San Marino torsdag, hvor han også måtte nøjes med at få en halv time på banen.

Timeline

Popular

Notifications

ANNONCE


Notifikationer

P